sábado, 22 de octubre de 2011

ASSEMBLEA INFORMATIVA PER PROBLEMES A L'ATENCIÓ SANITÀRIA DE LA COMARCA PER RETALLS ECONÒMICS DE MARINA SALUT.DIA: 3 NOVEMBRE 2011 HORA: 19:00 LLOC: CASA DE CULTURA DE DÉNIA


DIA: 3 NOVEMBRE 2011 HORA: 19:00 LLOC: CASA DE CULTURA DE DÉNIA

ASSEMBLEA INFORMATIVA PER PROBLEMES A L'ATENCIÓ SANITÀRIA DE LA COMARCA PER RETALLS ECONÒMICS DE MARINA SALUT.

El Comitè d'Empresa de l'Hospital de Dénia i la Junta de Personal del Departament de Salut de Dénia informen:

-En les últimes setmanes s'han tancat 36 llits d'hospitalització (18% del total) a l'Hospital de Dénia. Només en el servei de Cirurgia han tancat 21 llits.-Reducció de la plantilla assistencial a la Unitat d'Urgències, en el torn de nit.-S'han produït en els últims 15 dies, 6 acomiadaments de personal administratiu i sanitari, creant un ambient de total incertesa per a la resta del personal.-Els especialistes de Pneumologia, Neurologia, Patologia Digestiva, Cardiologia, etc, han estat obligats per l'empresa Marina Salut a deixar de fer guàrdies, augmentant el descontentament laboral, i per tant, facilitant la fuga d'especialistes amb experiència a altres departaments sanitaris, amb la minva que això suposa per a la salut de la població.-L'empresa Marina Salut està negociant l'externalització del laboratori, prioritzant baixar despeses a costa de la qualitat assistencial, que de segur, es ressentirà.-Mentre els treballadors de base van disminuint, el nombre de directius està augmentant. El Comitè d'Empresa ha sol · licitat reiteradament les dades laborals (retribucions i funcions, de càrrecs directius) i no se'ls facilita.-S'estan limitant els trasllats de pacients que ho necessiten, a altres centres de referència (Hospital Clínic, Hospital General, H. La Fe, etc).-També s'han anul · lat els trasllats de pacients crònics a l'Hospital La Pedrera, derivant-los a centres no qualificats, o al seu domicili directament.-Reducció de l'estoc de medicaments i material de cures, obligant als metges a emetre receptes perquè els pacients puguin rebre el tractament mèdic.-La població està patint molta demora per rebre atenció mèdica.

En conclusió, tots aquests aspectes influeixen directament sobre la salut de tots els usuaris, produint-se un empitjorament de la qualitat assistencial en aquest departament. Estem en inferioritat de condicions respecte a altres departaments per motius purament econòmics. Per tot això, CONVOQUEM a tota la població, i en especial, a totes aquelles persones que puguin aportar experiències en el tema.

 ¡¡¡¡ACUDIX, LA TEVA SALUT ESTÀ EN JOC!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario